NNK geeft kwaliteit een gezicht

Het Nederlands Netwerk voor Kwaliteits­management is hét kennisnetwerk voor kwaliteits­professionals. NNK organiseert bijeenkomsten, bevordert kennisdelen en certificeert kwaliteits­professionals. Word lid en doe mee!

Het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) draagt bij aan het ontwikkelen en verspreiden van kennis over kwaliteitsmanagement, het bevorderen van de betekenis van kwaliteitsmanagement en het vormen van een netwerk met partnerorganisaties in binnen- en buitenland. Dit wordt onder meer gerealiseerd door het lidmaatschap van de European Organisation for Quality (EOQ).

Het NNK:

Laat je vakbekwaamheid erkennen

Wil je de door jou opgedane kennis en ervaring op het gebied van kwaliteits­management formeel erkend krijgen, dan kun je jouw bekwaamheid laten toetsen door het NNK.

Bij een positief resultaat ontvang je NNK/EOQ Quality Officer of Quality Manager certificaat. Deze nationale en Europese erkenning biedt kansen bij sollicitatie en acquisitie.

Kijk op www.nnk.nl voor meer informatie.

Bijeenkomstenagenda NNK

Het NNK organiseert interessante bijeenkomsten over diverse onderwerpen. Zie de agenda op www.nnk.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Presentaties en verslagen worden doorgaans achteraf gepubliceerd op onze site.

Zie de agenda op www.nnk.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Lid worden?

Je bent van harte welkom. Meer informatie over NNK en haar lidmaatschappen vind je op www.nnk.nl/word-lid-en-doe-mee

NNK