Als het goed is,
is het goed.

Certificeren? Dan moet u voldoen aan de norm. DNV toetst u snel en goed. Maar iedereen houdt van opstekers, niet van standjes. Daarom kijken we bij certificering ook naar wat goed gaat en zelfs nog beter kan. Op die gebieden die voor uw organisatie belangrijk zijn. Aandachtspunten waarop u zélf beoordeeld wilt worden. Want verbetering zit in een klein hoekje.

DNV, één van ‘s werelds meest vooraanstaande professionele dienstverleners, laat door middel van certificering, training, verificatie assessments, organisaties en mensen beter functioneren. Vanuit zo’n 350 kantoren in meer dan 100 landen ondersteunen onze medewerkers u bij de beheersing, verbetering of vernieuwing van uw bedrijfsvoering. DNV heeft wereldwijd meer dan 80.000 managementsystemen gecertificeerd. Dit maakt DNV tot een van de grootste certificerende instellingen ter wereld.

Risk Based Certification

Risk Based Certification is DNV’s auditmethode. Met deze unieke methode heeft u de mogelijkheid om uw audit te verbreden, waardoor de audit verder gaat dan het toetsen of u aan de norm voldoet.

Door een hogere prioriteit toe te kennen aan aspecten die het meest bepalend zijn voor het succes van uw organisatie, kunt u deze onderdelen voortdurend monitoren en verbeteren. U haalt meer toegevoegde waarde uit uw audit en tegelijkertijd profiteert uw organisatie van de voordelen van Risk Based Certification.

Door de ‘Risk Based Certification’ auditmethode:

  • Maakt u aantoonbaar dat u aan de eisen van de norm voldoet.
  • Ontstaat meer aandacht voor uw kritische risico’s die invloed hebben op uw langetermijndoelen.
  • Bouwt u vertrouwen op bij uw stakeholders.
  • Werkt u aan het ontwikkelen van een duurzame bedrijfsvoering.

Kijk voor meer informatie over Risk Based Certification op www.dnv.nl/rbc

DNV

Zwolseweg 1
2994 LB Barendrecht Netherlands

Postbus 9599
3007 AN Rotterdam Netherlands

 

Trainingen van DNV

Trainingen van DNV zijn gericht op praktische toepassing en op verbetering van de effectiviteit. Niet alleen van de individuele deelnemer maar ook van de organisatie en haar processen. Daarmee leveren trainingen van DNV een bijdrage aan de resultaten op korte en lange termijn.

Exit mobile version