Krapte op de arbeidsmarkt, spanningen rondom grondstoffen, een oorlog en COVID. Een bedrijf zou om minder de hand op de knip houden als het om nieuwe software of systemen gaat. Logisch ook. Alleen is het ook de slimme keuze? Of is investeren in kwaliteit en efficiënter werken nu juist een goede zet?

 

De ruimte nemen om je kwaliteit op orde te houden en niet te laten verslechteren door bovenstaande factoren, kan een zet zijn die het verschil betekent tussen verlies en winst. Denk er maar eens over na: bedrijven die door personeelstekorten struggelen met klanttevredenheid of op sommige afdelingen onderbezet zijn, moeten zo efficiënt mogelijk werken om op deze manier dezelfde resultaten te behalen. Laat staan groei.

Hoe gaat je dat tot nu toe af?


Wat kwaliteitsmanagement software oplevert

Een kwaliteitsmanagementsysteem voegt echt iets toe, neemt werk uit handen en zorgt voor resultaat. Het is veel meer dan een (digitaal) handboek en omvat niet alleen instructies en procedures. Het moet een toegankelijk en laagdrempelig systeem zijn, dat vóór de organisatie werkt. Bovendien mag het je geen extra werk bezorgen.

 

16 juni organiseert Scienta een live webinar over dit onderwerp. In dit webinar vertellen zij je concreet wat een kwaliteitsmanagementsysteem jou oplevert. Wat de toegevoegde waarde is. Hier krijg je drie voorbeelden van. Om deze voorbeelden extra te ondersteunen wordt je meegenomen door de software van Scienta. Zie je meteen wat Scienta voor jouw bedrijf kan doen.

Meld je gratis aan!

Dit artikel is geplaatst in samenwerking met onze kennispartner Stienta.

Geef een reactie

Kies voor het gemak van kwaliteitsmanagement, sociaal intranet en formulieren in één pakket.

Scienta is gebruiksvriendelijke software voor het vastleggen, controleren en verbeteren van processen. Zonder lange trainingen of dure consultancy, met praktische gratis ondersteuning.

Op één plek, zonder gedoe.

Of begin direct en vraag een proefaccount aan.