Zoek het uit. Met Scienta.

Wist je dat je bijna 20% van je werkdag kwijt bent aan zoeken en verzamelen van informatie? Scienta is software voor die je werkdag makkelijker maakt en kwaliteit verbetert. Gemaakt voor jou en je collega’s. Zo gebruiksvriendelijk dat consultancy onnodig is en je in twee dagdelen helemaal opgestart bent. Meer dan 6.000 organisaties gingen je voor.

Scienta als sociaal intranet

Transparant en recht door zee

Scienta is de slimme, tikkeltje bijdehante collega die alles weet en alles weet te vinden. “Hey hoe moest ik ook alweer die declaratie invullen?” hoef je nu niet meer over je scherm heen te roepen naar je collega die net zijn koptelefoon op zette. Scienta weet het. Al 20 jaar.

Kwaliteitsmanagementsysteem

Vinden in plaats van zoeken

Met onze ongeëvenaarde vindmachine is zoeken geen werkwoord meer. In Scienta maak je formulieren, borg je processen en deel je leestaken uit zodat niemand meer het laatste interne nieuws of die aangepaste werkinstructies mist. Scienta laat altijd de meest recente versie van artikelen zien en sla je de juiste informatie op die nodig is om die audit te halen.

Alles onder controle met formulieren

Workflows en procesmanagement

Dankzij workflows kun je processen automatiseren én monitoren, zodat je op ieder moment precies weet wat er speelt. Verbeteren en borgen nemen wij uit handen, we helpen je te leren van fouten, sporen ze het liefst al op voor je ze maakt en maken inzichtelijk wat beter kan.

Maak inzichtelijke workflows en manage processen zonder moeite

Collega’s betrekken

Richt zonder moeite dashboards en workspaces in per onderwerp, afdeling, team of voor de hele organisatie. Verhoog de betrokkenheid van je collega’s bij ieder project door alles op een laagdrempelige manier inzichtelijk te maken. Kom je er toch niet uit? Kan je ons altijd bereiken, onze Customer Succes afdeling helpt graag. Kosteloos.

Scienta

Stephensonstraat 31
3846 AK Harderwijk

Tel.: +31 (0)341 – 700 255
info@scienta.nl
www.scienta.nl

Kies voor het gemak van kwaliteitsmanagement, sociaal intranet en formulieren in één pakket.

Scienta is gebruiksvriendelijke software voor het vastleggen, controleren en verbeteren van processen. Zonder lange trainingen of dure consultancy, met praktische gratis ondersteuning.

Op één plek, zonder gedoe.

Of begin direct en vraag een proefaccount aan.