Kader Group
Een adviesgroep op een missie
Als Kader Group geloven we dat groei van een organisatie hand in hand gaat met voortdurende verbetering van processen en producten. In een wereld waarin klanttevredenheid en kwaliteitsbeheer van cruciaal belang zijn voor het succes van elk bedrijf, is kwaliteitsmanagement onmisbaar. Het opzetten en implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem is een gestructureerde aanpak om de kwaliteit van producten en diensten te beheren, te verbeteren en gericht op het voldoen aan de verwachtingen van klanten en het naleven van wettelijke vereisten. Wij staan klaar om je te helpen bij het opzetten en onderhouden van een efficiënt kwaliteitsmanagementsysteem.

Samenwerken aan kwaliteit

Samen met jou als opdrachtgever bepalen we de beste aanpak voor je specifieke situatie. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen: wil je de werkzaamheden voornamelijk zelf uitvoeren onder begeleiding van een adviseur of wil je de druk op de eigen organisatie zo laag mogelijk houden en geef je ons de verantwoordelijkheid voor het gehele proces? Bij Kader Group geloven we in maatwerk en passen we ons aan jouw behoeften aan.

We bieden deskundige en resultaatgerichte ondersteuning bij het ontwikkelen en implementeren van een kwaliteits-, arbo- en/of milieumanagementsysteem. We verbeteren de prestaties van jouw organisatie op deze gebieden doelgericht en laten je hiermee aantoonbaar voldoen aan de verwachtingen van jouw klant en andere stakeholders.

Door het implementeren van dit managementsysteem wordt ook een effectievere bedrijfscultuur bevorderd, met als ultiem doel het verkrijgen van volledige controle over de kwaliteit van processen en producten en het stimuleren van voortdurende verbetering. Wij begeleiden bedrijven naar certificering en zorgen dat deze certificering behouden blijft door middel van onderhoud, audits en eventuele aanpassingen.

Binnen Kader Group richten we ons ook op het bevorderen van milieubewustzijn en duurzaamheid binnen organisaties. Dit omvat strategieën voor energiebesparing, beperking van de milieueffecten van de eigen activiteiten en producten en naleving van milieuwet- en regelgeving zoals de EED en de CSRD.

Onze ondersteuning

Wij bieden ondersteuning bij een breed scala aan certificeringen en normen, waaronder:

 • ISO 9001 (kwaliteitsmanagement)
 • ISO 45001 (arbomanagement)
 • VCA (VGM Checklist Aannemers)
 • ISO 14001 (milieumanagement)
 • ISO 50001 (energiemanagement)
 • CO2-prestatieladder
 • MVO-prestatieladder
 • Veiligheidsladder
 • Interim KAM: Onze specialisten bieden interim ondersteuning op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.
 • GDP/API Registratie: Voor organisaties betrokken bij de ontwikkeling, import of distributie van geneesmiddelen.
 • ISO 13485: Voor organisaties die medische hulpmiddelen produceren en voldoen aan wetgeving op dit gebied.
 • NEN 7150: Gericht op informatiebeveiliging van medische gegevens.
 • Interim KAM: Onze specialisten bieden interim ondersteuning op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.
 • ISO 27001: Gericht op het beheersen en verbeteren van gegevensbeveiliging.
 • BRL 9500: Voor energieprestatierapportage.
 • ISO 22301: De norm voor Business Continuity Management (BCM), waarbij wij ook ondersteuning bieden zoals eerder beschreven.

Over Kader Group

Kader Group werd opgericht in 1994 en bestaat inmiddels uit meer dan 350 gedreven medewerkers. Kader Group is toegewijd aan het verbeteren van de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, met als doel zorg te dragen voor mens, milieu en maatschappij.

Dit bereiken we door middel van onze consultancy- en interimdiensten, digitale oplossingen en opleidingen onder andere op het gebied van kwaliteit, veiligheid & gezondheid, information security, privacy & continuity en milieu & duurzaamheid. Onze missie is om een veilige en duurzame leefomgeving te creëren die we kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. We benaderen dit op een pragmatische, innovatieve, persoonlijke en vakkundige manier.

Meer informatie

Kader Group staat klaar om u te begeleiden in uw reis naar groei, kwaliteit en duurzaamheid. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, daarom bieden we oplossingen op maat die passen bij uw specifieke behoeften en doelstellingen. Samen werken we aan een toekomst vol kwaliteit en succes. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Onze adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Artikelen van Kader Group

Het risico van afhankelijkheid
7 mei, 15.30 tot 16.00 uur

Neem contact op met Kader Group

(088) 99 51 320

Kader Group bestaat uit meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland. Bekijk hier welke vestiging voor jou in de buurt is: www.kader.nl/contact

Contactperson(en):

Gert
Kogenhop
Operationeel Manager Kader group