Over Kwaliteit in Bedrijf

Kwaliteit in Bedrijf is hét platform voor organisatieontwikkeling in Nederland en België

De doelgroep van Kwaliteit in Bedrijf is geïnteresseerd in: Kwaliteitsmanagement, Operational Excellence, verandermanagement, transformatie­processen, lerende organisaties, zelfsturende teams, samen­sturing, werken in cellen, teamcoaching/groepsinterventies, conflictmanagement/weerstandsbeheersing, psychologie, leiderschap, het werkende brein, integriteit, Artificial Intelligence, Augmented Reality, arbeidsomstandigheden, MVO en Veilig & gezond werken.

Magazine

Kwaliteit in Bedrijf is het grootste en meest gelezen vakblad voor organisatieontwikkeling in Nederland en België. Het magazine wordt toegestuurd aan managers, directeuren en leidinggevenden. In een tijd waarin technologische en sociale ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, moeten organisaties in staat zijn zich snel en continu aan te passen. Aanpassingsvermogen is een voorwaarde voor succes. Van managers en leidinggevenden wordt verlangd dat ze de juiste richting bepalen. Dit begint met de juiste informatiebron. Met Kwaliteit in Bedrijf weet u zich doorlopend verzekerd van alle voor u relevante vakinformatie. Het magazine van Kwaliteit in Bedrijf is dé informatiebron voor managers en leidinggevenden die zich bezighouden met de ontwikkeling van de organisatie.

Klik hier om de abonnementsvormen te bekijken

Website

Met 4.500 unieke bezoekers en 42.000 pageviews per maand, is kwaliteit-in-bedrijf.nl de meest bezochte website door professionals in organisatie­ontwikkeling. De website brengt nieuws en achtergrondinformatie, maar ook prikkelende blogs en columns over actuele onderwerpen binnen het vakgebied. Bent u certificeerder, adviseur, softwareleverancier of geeft u opleidingen in kwaliteitsmanagement en duurzaamheid? Dan is kwaliteit-in-bedrijf.nl de site om uw nieuwe klanten te bereiken!

Organisatiegids

De Organisatiegids is een veel geraadpleegd overzicht van organisaties en bedrijven die diensten aanbieden m.b.t. organisatieontwikkeling. Deelname aan de Organisatiegids is een zeer betaalbare manier om het hele jaar bij  uw doelgroep  onder de aandacht te komen.

Bekijk een overzicht van deelnemende organisaties

Vacatures

Op Kwaliteit in Bedrijf vindt u altijd een actueel aanbod van personeelsadvertenties op het gebied van kwaliteit. Deze worden geplaatst op de website en ook doorgeplaatst in de nieuwsbrief.

Het actuele overzicht aan vacatures

Nieuwsbrief

De Kwaliteit in Bedrijf nieuwsbrief informeert twee keer in de maand 1.500 ontvangers over onder andere de inhoud van de meest recente ­editie van Kwaliteit in Bedrijf, evenementen, cursussen en conferenties, maar ook over bijvoorbeeld vacatures en interessant bedrijfsnieuws.

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief

LinkedIn

Kwaliteit in Bedrijf heeft een zeer actieve LinkedIn groep, met ruim 1.000 ­betrokken leden. Het is de plek waar professionals hoogstaande discussies voeren. Volg onze LinkedIn pagina en wij houden u continu op de hoogte van nieuwe artikelen.

Klik hier om de groep te bekijken

Klik hier om de LinkedIn pagina te volgen

Exit mobile version