7 mei, 15.30 tot 16.00 uur
Webinar Business Continuity Management
Webinar Business Continuity Management

Tijdens de coronalockdowns hebben we gezien hoe snel de wereld kan veranderen. Met volle ziekenhuizen, gesloten scholen en lege kantoren was het duidelijk dat we te maken hadden met een onverwachte situatie. Ondertussen is er zoveel meer gebeurd in de wereld, van verstoorde toeleveringsketens tot stijgende prijzen, en het groeiende gevaar van cybercriminaliteit, moeten we ons afvragen wat er nog meer kan gebeuren en of we ons dat wel kunnen veroorloven. Zijn we er wel klaar voor?

Ook productiebedrijven en bedrijven in de procesindustrie hebben te maken met deze vraag. QHSE- en kwaliteitsmanagers beseffen steeds meer dat onverwachte gebeurtenissen en incidenten grote invloed kunnen hebben op cruciale processen.

Business Continuity Management (BCM) draait om het zo goed mogelijk voorbereid zijn op het onverwachte. Aan de ene kant betekent dit een Plan B hebben voor als er iets misgaat, en aan de andere kant activiteiten ondernemen om de kans op en de impact van een ernstig incident te verkleinen. Geen verrassingen en altijd de controle behouden als er iets gebeurt! Ben jij er klaar voor?

Op 7 mei organiseert Kader een webinar over Business Continuity Management waar je antwoorden krijgt op de volgende vragen:

  • Wat is Business Continuity Management?
  • Waarom zou ik hier aandacht aan moeten besteden?
  • In hoeverre kun je je voorbereiden?
  • Wat zijn de kosten en wat levert het eigenlijk op?

Door:

Gert
Kogenhop
Operationeel Manager Kader group

Partner(s)

Kader Group
Een adviesgroep op een missie