Standaard voor vooruitgang

Goede afspraken over producten, werkwijzen en diensten zijn belangrijk. Is veiligheid in het geding dan zijn ze zelfs van levensbelang. Denk maar eens aan veiligheid van speelgoed, brandveiligheid, duurzame energie of cyber security. Afspraken waar verschillende partijen het gezamenlijk over eens zijn, ofwel breed gedragen afspraken, maken internationale handel, innovatie, veiligheid, efficiëntie én duurzaamheid mogelijk.

Bij NEN, Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut, verbinden we partijen en belanghebbenden en zorgen we ervoor dat zij komen tot afspraken die worden vastgelegd in normen en richtlijnen. Dit doen ze in nationale en/of internationale normcommissies. Daarnaast ondersteunen we ook de toepassing en het gebruik van normen in de praktijk door middel van trainingen en bijvoorbeeld praktijkgidsen.

 

We beheren ruim 34.000 normen. Dit zijn de in Nederland aanvaarde internationale (ISO, IEC), Europese (EN) en nationale normen (NEN). Deze zijn allemaal verkrijgbaar bij NEN, al dan niet als losse norm of in abonnementsvorm via NEN Connect.

 

NEN faciliteert ook de ontwikkeling en het beheer van certificatieschema’s. NEN certificeert zelf niet, maar fungeert als onafhankelijk platform om certificatieschema’s op te zetten en te beheren.

Normen

Een losse norm of een abonnement op NEN Connect

Als bedrijf is het een continu proces om de veranderingen in uw markt bij te houden. Door het toepassen van normen kunt u aantonen dat uw product of dienst aan de afspraken voldoet wat betreft kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Via onze normshop is het mogelijk om een losse norm aan te schaffen. Het is ook mogelijk om een abonnement te nemen op NEN Connect. Afhankelijk van de hoeveelheid gebruikers, aantal normen, aantal kantoorlocaties en meer, geeft NEN Connect een voordeel en helpt u om slimmer te werken met normen.

Trainingen Managementsystemen

Investeer in jezelf en blijf groeien. Leer normen begrijpen en toepassen.

Blijf groeien 

Bij het implementeren, verbeteren en beheren van uw managementsysteem komt veel kijken. Zo heeft uw organisatie te maken met normen om te bepalen hoe efficiënt en effectief uw systemen zijn. In onze trainingen leert u hoe u de norm toepast in de praktijk.


Binnenkort van start

Wilt u weten wanneer welke training staat ingepland? Bekijk dan onze agenda. U ziet dan in één oogopslag wanneer de door u gewenste training van start gaat. 

NEN

Bezoekadres

Vlinderweg 6
2623 AX Delft

Postadres

Postbus 5059
2600 GB Delft

Trainingen Managementsystemen

Investeer in jezelf en blijf groeien. Leer normen begrijpen en toepassen.