Nieuw

  Maak van je proces één groot succes

  Met de software, methode en slimme tools van Comm’ant regel je in no-time alles wat er nodig is voor een levend managementsysteem. Voor het borgen van de kwaliteit en kennis, verbeteren van de samenwerking, het managen van risico’s, het beheersen van complexe projecten en nog veel meer… in één platform dat door iedereen overal wordt benut. Het antwoord op de vraag “hoe hebben wij dit geregeld?” is altijd met een paar klikken van de muis gevonden.

  Comm'ant Process: modelleren en beheersen

  process

  Het duidelijk in kaart brengen en stroomlijnen van de bedrijfsvoering en processen was nog nooit zo makkelijk. Met het integraal Resultaatgerichte Procesmodel (iRPM) en de Comm’ant software kun je any-place & any-time jouw managementsysteem raadplegen en bewerken, zodat jouw medewerkers altijd up-to-date zijn over de afspraken. Met de handige communicatiefuncties is het actief informeren over verbeteringen en wijzigingen een fluitje van een cent.

  Meer weten over Comm’ant Process?

  Comm'ant Forms slimme webformulieren

  forms

  De digitale registratie en rapportage van klachten, incidenten, afwijkingen, auditbevindingen etc. levert heel veel voordeel op. ‘Meten is weten’ en de PDCA-cyclus is pas compleet wanneer ook de ‘check’ en ‘act’ goed zijn geregeld. De webformulieren met workflow en rapportage van Comm’ant zijn uniek in hun soort omdat er geen programmeerwerk bij komt kijken. Comm’ant zegt: meten is weten en rapporteren is leren.

  Meer weten over Comm’ant Forms?

  Vraag een demo aan

  Comm’ant Nederland B.V.

  Joan Muyskenweg 92
  1114 AN Amsterdam

  Tel.: +31 20 463 9101
  info@commant.nl
  www.commant.nl

  Wil je direct ervaren hoe ’t is om met Comm’ant te werken? Vraag een online demo aan. Dat geeft je zoveel inzicht!