Nieuw

  Improve every day

  Amelior ondersteunt u in uw streven naar ‘sustainable excellence’. Dit staat voor het bereiken én behouden van een hoog niveau, op een duurzame manier. U kan bij Amelior terecht voor advies, coaching en training (zowel in open vorm als maatwerk). Praktijkgerichtheid staat steeds centraal, zodat u snel aan de slag kan met de kennis en vaardigheden die u verwerft.

  Wat we doen

  Opleidingen

  Snuister in ons aanbod aan trainingen in een breed scala aan inhoudelijke managementdomeinen. De opleidingen kunnen als open training gevolgd worden, of als bedrijfsinterne opleiding (in-company training) op maat van het bedrijf.

  Consultancy & interne audits

  Win het advies in van een vakexpert binnen managementsystemen, verbeterprocessen en leiderschap. Als sluitstuk hou je via een interne audit een vinger aan de pols om na te gaan of je de opgestelde doelstellingen behaalt.

  Interim management

  Tijdelijk versterking nodig voor een project rond veiligheid & kwaliteit? Amelior plaatst de geschikte specialist in je bedrijf!

  Onze mensen

  Amelior is niet zomaar een vormingsbedrijf. En ook niet zomaar een consultancybedrijf. We zijn beide!

  Dat wil zeggen dat onze consultants met één been in de praktijk staan en met het ander in een (soms digitale) klasruimte.

  Naast dit sterk complementair consultantsteam staat natuurlijk ook een gemotiveerde groep mensen die mee op de achtergrond alles in goede banen leiden. U leert ze hier allemaal kennen.

  Onze missie

  Wij willen jou helpen in het beheersen en verbeteren van de organisatie. Zodat je als bedrijf of als persoon betere resultaten kan boeken, hand in hand met het inspireren en enthousiasmeren van de medewerkers. – “Improve every day”

  We doen dit op basis van ons Sustainable Excellence model, waar we onze klanten motiveren en ondersteunen om deze drie ambities na te streven: Control – Improve – Inspire. Bereik met hulp van dit traject je maximaal potentieel. 

  Amelior

  Beneluxpark 1
  8500 Kortrijk Belgium
  Tel.+32 (0)56 220 36 23