Nieuw

  Wij creëren vertrouwen over de hele wereld

  Kiwa bouwt wereldwijd met bijna 5000 professionals aan vertrouwen in de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid van producten, processen, (management)systemen, organisaties en mensen. Dat doen we door klanten een one-stop shop te bieden voor certificering, inspectie en testen, ondersteund door training, technologie en dataservices. 

  Kiwa staat voor Trust, Quality & Progress en is onpartijdig, innovatief en betrokken. We willen een bijdrage leveren aan organisaties die de hoogste kwaliteit bieden en zo waarde toevoegen aan de samenleving. We werken voor (internationale) opdrachtgevers in sectoren als (drink)water, energie, bouw, infrastructuur, food, feed & farm, veiligheid, zorg en milieu.

  Diensten

  De diensten van Kiwa bieden u vertrouwen op basis van een onafhankelijk oordeel. Ook daarom is onze consultancy strikt gescheiden van onze activiteiten op het gebied van testen, inspectie en certificering.

  Download de Kiwa app!

  De Kiwa NL App brengt regelingen en beoordelingsrichtlijnen altijd en overal onder handbereik. Bijvoorbeeld ISO-certificaten, duurzaamheidsinstrumenten als de MVO Prestatieladder en CO2 Prestatieladder en KOMO-producten voor de bouwsector, inclusief interessante gerelateerde producten. Telefonisch of via e-mail contact opnemen met de bij een product of dienst betrokken Kiwa-professional kan met één ‘tap’. Nagaan of een bedrijf is gecertificeerd gaat gemakkelijk met de Kiwa Certificaten Check. In het onderdeel Nieuws kunnen gebruikers hun eigen Kiwa-nieuwsfeed samenstellen door organisatieonderdelen aan of uit te vinken. De app biedt ook algemene informatie over Kiwa, onze vestigingen wereldwijd, onze activiteiten op het gebied van certificering, inspectie, trainingen en andere producten en diensten. De informatie in de app wordt doorlopend geactualiseerd door specialisten van Kiwa.

  Gratis downloaden en gebruiken

  De Kiwa NL App is gratis te downloaden en gebruiken op elke smartphone en/of tablet met iOS of Android. Kijk op www.kiwa.nl/app.

  Kiwa biedt ook de Kiwa International App met internationale producten en diensten: www.1kiwa.com/app.

  Kiwa

  Sir Winston Churchill-laan 273
  2288 EA Rijswijk

  Tel.: +31 (0)88 998 44 00
  info@kiwa.nl
  www.kiwa.nl