Inzicht in Processen Risico’s Taken Documenten

Bespaar eenvoudig meer dan 20% van je tijd met ISO2HANDLE. De meest flexibele en gebruiksvriendelijke business management software in het midden van je organisatie.

ISO2HANDLE

Ontdek de mogelijkheden van onze business management software

01.

Personeel goed voorbereid en geïnformeerd

Creëer overzicht van mensen en middelen, zorg dat je automatisch notificaties krijgt van certificaten die dreigen te verlopen en automatiseer je on- en offboarding in het systeem.

02.

Waarborg en verbeter het kwaliteitsniveau

Verbind alle processen, documenten en registraties in één systeem en ontwikkel een verzamelplaats van informatie. Waarborg de kwaliteit door realtime inzichten en stuur bij waar nodig.

03.

Breng gemakkelijk de risico’s in kaart

Maak gemakkelijk risico inschattingen op functie- bedrijf- of projectniveau. Binnen de gehele organisatie voor personeel, assets, leveranciers en veel meer. Krijg direct inzicht in wat er speelt.

04.

Alle documenten in een overzicht
Breng alle documentatie, procedures en handboeken bij elkaar. Met versiebeheer, automatisch delen, rechtenbeheer, ondertekenen en status tracking. Sorteer, deel in en maak informatie voor iedereen vindbaar.

05.

Overzicht in assets

Het meetbaar maken van bedrijfsmiddelen geeft waardevolle inzichten. Met beheer, metingen en registraties verzamelt data zich in een dashboard. Een goede ondersteuning voor keuzes gebaseerd op prestaties, risico’s en kosten.

06.

 Grip op processen

Maak processen helder en overzichtelijk. Door processen aan het elkaar te koppelen, zorg je dat de hele organisatie met elkaar communiceert. Met een realtime dashboard continu inzicht in optimalisaties.

ISO2HANDLE

Landdrostlaan 51
7327 GM Apeldoorn

Tel.: 085 806 340
info@iso2handle.nl
www.iso2handle.nl