In de vier jaar na de publicatie van ISO 45001, de wereldwijde norm voor managementsystemen voor gezondheid en veiligheid op het werk, is het landschap van gezondheid en veiligheid op het werk op verschillende gebieden aanzienlijk veranderd. Sommige van deze gebieden zijn of worden aangepakt door middel van begeleidende normen, terwijl andere nadere aandacht zullen vereisen wanneer ISO 45001 uiteindelijk wordt herzien.

 

In de Podcast ‘ISO 45001 then and now’ spreekt LRQA met Martin Cottam, voorzitter van de ISO Technical Committee for OHS Management, om vijf belangrijke uitdagingen op het gebied van gezondheid en veiligheid te bespreken en hoe de perspectieven hierop zijn geëvolueerd sinds ISO 45001 in 2018 werd gepubliceerd.

 

Beluister de podcast ‘The future in focus: ISO 45001 then and now’ (21 minuten)

Geef een reactie

Training van LRQA. Interactie, leren en groeien.

Wij helpen bedrijven en particulieren over de hele wereld voortdurend te verbeteren met onze geplande en op maat gemaakte trainingen. LRQA biedt trainingen aan in verschillende leervormen. Zo kunt u digitaal leren en in een face-to-face klassikale omgeving. Welke training gaat u volgen?