Actief in organisatieontwikkeling?

Vermeld uw bedrijf in de Organisatiegids

Samen creëren we meer. Kwaliteit in Bedrijf heeft als doel kennisvragers en kennisdragers bij elkaar te brengen: met interessante artikelen, uitdagende columns, nieuws en andere relevante content. U weet dat dit goed gelezen wordt, daarom creëert u zelf ook content. Het zou zonde zijn als u deze content alleen via uw eigen kanalen deelt.

De Organisatiegids is een veel geraadpleegd overzicht van organisaties en bedrijven die diensten aanbieden met betrekking tot organisatieontwikkeling. Deelname aan de Organisatiegids is een zeer betaalbare manier om het hele jaar bij uw doelgroep onder de aandacht te komen.

Naast een uitgebreid organisatieprofiel in de Organisatiegids kunt u ook uw nieuws, blogs, columns, whitepapers of artikelen op de website van Kwaliteit in Bedrijf laten plaatsen. Uw organisatieprofiel en bijdragen worden geoptimaliseerd voor zoekmachines.

De geplaatste content wordt gedeeld via de LinkedIn pagina van Kwaliteit in Bedrijf. Uw content, gedeeld door het grootste, onafhankelijke platform voor organisatieontwikkeling in Nederland en België.

Wat kunt u verwachten?

Gemak en eenvoud

Uw bedrijfspresentatie wordt aan de hand van de informatie op uw website door de redactie samengesteld en in overleg met u afgerond. Uiteraard kunt u zelf ook de bedrijfspresentie aanleveren. 

Wilt u content delen? Stuur het simpelweg toe en de redactie plaatst het in de Organisatiegids.

Contentmarketing

Goede content verdient het om gedeeld te worden. Met deelname aan de Organisatiegids kunt u uw nieuws, blogs, columns, whitepapers en artikelen op de website van Kwaliteit in Bedrijf ­laten plaatsen (gemiddelde frequentie 1x per maand) en koppelen aan uw organisatie­profiel. Een druk bezochte website als kwaliteit-in-bedrijf.nl biedt u met dezelfde ­content dus nóg meer bereik.

Specifiek voor organisatieontwikkeling

De Organisatiegids is een drukbezocht online platform die wordt bezocht door het publiek waar u zich ook op richt. Daar zit de grote kracht van de Organisatiegids; een bedrijvengids die op úw ­branche gericht is, zorgt voor betere leads en een grotere online zichtbaarheid.

Delen op social media

Nadat uw content op www.kwaliteit-in-bedrijf.nl is geplaatst, delen wij deze via Twitter en de LinkedIn pagina van Kwaliteit in Bedrijf. 

Uw content, aangeboden door een onafhankelijk en deskundig platform. Via meerdere kanalen gedeeld en gelezen.

Call to action

Alle geplaatste content wordt voorzien van uw eigen pop-up venster! Zorg ervoor dat lezers uw trainingsagenda gaan bekijken, uw website bezoeken of direct contact met u opnemen. 

Online zichtbaarheid vergroten​

Goede online vindbaarheid is belangrijker dan ooit, maar niet eenvoudig op te zetten. De Organisatiegids neemt u dit werk uit handen. Uw online bedrijfsprofiel en bijdragen worden geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Beter vindbaar in Google​

Met een vermelding in een online bedrijvengids doet u aan linkbuilding. Deze links worden door Google ­meegenomen in het algoritme. Google hecht ­echter meer waarde aan linkbuilding die wordt ­gedaan ­vanuit een website met ­‘autoriteit’ binnen uw ­branche.
Alle linkbuilding vanuit www.kwaliteit-in-bedrijf.nl leidt tot betere ­posities binnen de Google zoek­resultaten.

Uw bedrijf ook in de Organisatiegids?

Neem contact met ons op via (0172) 57 87 30 of meld uw organisatie direct aan via het aanmeldformulier.