Nieuw

  Grip op risico's
  met een smile

  De meest veelzijdige en flexibele software voor elke vorm van risicomanagement, -assessment en integraal en positief verbeteren. Alles wat je van software
  voor risico’s mag verwachten

  Smile is een softwarebedrijf. Met veel aandacht voor de factor mens en boordevol enthousiasme als het gaat om het helpen van klanten met online software voor grip op risico’s.

  De mensfactor

  Met recht kunnen we zeggen dat we net een beetje anders zijn dan veel softwarebedrijven. Bij ons staat de factor mens altijd voorop en dat weerspiegelt zich in de manier waarop we online-software voor onze klanten maken.  Het verbinden van data, mensen en processen is onze dagelijkse uitdaging.

  Ruim 25 jaar bestaansrecht

  Smile is 25 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van een universeel klachtensysteem. Dat was toen super innovatief en vervulde een behoefte in de markt om op basis van feedback, interne processen te verbeteren. We zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de beste en meest complete softwarespelers voor het managen van risico’s.

  Continu verbeteren

  Net als bij onze klanten, zit continu verbeteren voor grip op risico’s in ons dna. Onze opdrachtgevers mogen altijd rekenen op service met een smile. Bovendien zijn we een in Nederland gevestigd softwarebedrijf. Dat communiceert lekker en, gelet op de huidige AVG-vereisten, wel zo fijn en veilig.

  ONZE SOFTWARE VOOR

  Kwaliteit & Veiligheid

  Voorkomen is beter dan genezen. Daarom ondersteunt deze Suite jou bij het structureel werken aan preventie en verbeteren.

  Informatiebeveiliging & Privacy

  Krijg inzicht in risico’s rondom de verwerking van persoonsgegevens in jouw organisatie en tref maatregelen om incidenten en datalekken te voorkomen.

  Gratis demo

  Health & Safety

  Online software om beleid en maatregelen voor een veilige werkplek te borgen en zo gevaarlijke situaties en ongevallen te voorkomen.

  Ontdek deze Suite

  Smile

  Rompertsebaan 50
  5231 GT ’s-Hertogenbosch

  Tel.: 073-5280040
  info@smile.nl
  www.smile.nl

  Ontdek de mogelijkheden van Smile

  Vraag een gratis demo aan! We plannen graag snel een online afspraak in.