Grip op risico's
met een smile

De meest veelzijdige en flexibele software voor elke vorm van risicomanagement, -assessment en integraal en positief verbeteren. Alles wat je van software
voor risico’s mag verwachten

Smile is een softwarebedrijf. Met veel aandacht voor de factor mens en boordevol enthousiasme als het gaat om het helpen van klanten met online software voor grip op risico’s.

De mensfactor

Met recht kunnen we zeggen dat we net een beetje anders zijn dan veel softwarebedrijven. Bij ons staat de factor mens altijd voorop en dat weerspiegelt zich in de manier waarop we online-software voor onze klanten maken.  Het verbinden van data, mensen en processen is onze dagelijkse uitdaging.

Ruim 25 jaar bestaansrecht

Smile is 25 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van een universeel klachtensysteem. Dat was toen super innovatief en vervulde een behoefte in de markt om op basis van feedback, interne processen te verbeteren. We zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de beste en meest complete softwarespelers voor het managen van risico’s.

Continu verbeteren

Net als bij onze klanten, zit continu verbeteren voor grip op risico’s in ons dna. Onze opdrachtgevers mogen altijd rekenen op service met een smile. Bovendien zijn we een in Nederland gevestigd softwarebedrijf. Dat communiceert lekker en, gelet op de huidige AVG-vereisten, wel zo fijn en veilig.

ONZE SOFTWARE VOOR

Kwaliteit & Veiligheid

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom ondersteunt deze Suite jou bij het structureel werken aan preventie en verbeteren.

Informatiebeveiliging & Privacy

Krijg inzicht in risico’s rondom de verwerking van persoonsgegevens in jouw organisatie en tref maatregelen om incidenten en datalekken te voorkomen.

Gratis demo

Health & Safety

Online software om beleid en maatregelen voor een veilige werkplek te borgen en zo gevaarlijke situaties en ongevallen te voorkomen.

Ontdek deze Suite

Smile

Rompertsebaan 50
5231 GT ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073-5280040
info@smile.nl
www.smile.nl

Ontdek de mogelijkheden van Smile

Vraag een gratis demo aan! We plannen graag snel een online afspraak in.