Volledige controle over en inzicht in uw bedrijf

INBISCO is geen doorsnee softwarebedrijf. Wij staan voor jarenlange ervaring binnen de procesindustrie, de hoogste kwaliteit, de beste service, partnerschap, innovatie en samen groeien

Krijg volledige controle over en inzicht in uw bedrijf met de Management Systemen van INBISCO. Klik op een van onderstaande configuraties en ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!

QHSE management

Waarom hebben we toch zoveel klachten en afwijkingen? Zijn we nu alweer te laat met het leveren van een product? Waarom kunnen we budgetoverschrijdingen niet beheersen? Dit zijn vragen die regelmatig gesteld worden door bedrijven. Naast het vaststellen van de oorzaak, is het belangrijk deze problemen structureel te voorkomen. Verbeteren met behulp van QHSE Management is dé oplossing.

Onze softwareoplossing: De QHSE Manager

Information security management

Steeds vaker verschijnen berichten over bedrijven of organisaties die gehackt zijn of een datalek veroorzaken. Bedrijven worden gegijzeld en dienen losgeld te betalen voor vrijgave van de database. Wellicht denkt u dat het uw organisatie niet zal gebeuren. Hierdoor ontstaat een blinde vlek als het gaat over het beveiligen van informatie. Men realiseert zich niet wat de gevaren en de consequenties zijn. Enig idee welk risico u loopt? En welke maatregelen u moet nemen om deze risico’s te verlagen? Het is tijd om dit prioriteit te geven en te starten met een risico inventarisatie. U zal versteld staan hoe groot het risico is op een hack of een gijzeling van uw software applicatie. Veiligheid voorop!

Onze software oplossing: INBISCO – SECURE

Business Process management

Proces management is het managen van de werkwijze van een organisatie. Door het vaststellen van de werkwijze, middels processen, instructies, bijbehorende uitgangspunten en documenten, wordt de norm bepaald hoe uw organisatie haar doelen wil realiseren en de (interne) klanten in haar behoeften wil voorzien. In feite wordt met de werkwijze de norm voor de te leveren kwaliteit gesteld.

Door de uitvoering van de werkzaamheden te monitoren, kunt u beoordelen of de organisatie volgens de vastgestelde werkwijze werkt. U krijgt dus inzicht in de “performance” van uw organisatie. Dit inzicht stelt u in staat om de huidige werkwijze te managen en verbeteren. Continu verbeteren begint met grip op de organisatie.

Onze software oplossing: De Process Manager

Quality Management

Waarom hebben we toch zoveel klachten en afwijkingen? Zijn we nu alweer te laat met het leveren van een product? Waarom kunnen we de budgetoverschrijdingen niet beheersen? Dit zijn vragen die betrekking hebben op de kwaliteit van de organisatie. De QA Manager helpt u de kwaliteit van de organisatie verbeteren!
Onze software oplossing: INBISCO – QA Manager

Fieldservice Management

Wanneer uw organisatie werkt met buitendienst monteurs weet u hoe belangrijk het is om een goede verbinding te hebben met het kantoor. Alleen met een goede connectie tussen beide bent u in staat om op een efficiënte en effectieve manier uw dienstverlening te organiseren. Zaken als klanttevredenheid, loyaliteit en productiviteit nemen toe als u de buitendienst verbindt met het kantoor door middel van het Field Service Management Systeem van INBISCO.

Onze softwareoplossing: INBISCO – Field Service Management Systeem (FSMS)

Risk Management

Elke organisatie heeft een bepaalde werkwijze. Bij het uitvoeren hiervan kunnen kansen en bedreigingen ontstaan die hier invloed op hebben; op zowel strategisch als operationeel niveau.

Als men zich hier niet van bewust is, kan dit grote en vergaande gevolgen hebben. Om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen, is het belangrijk dat u inzicht heeft in deze bedreigingen, die zowel intern als extern kunnen zijn. Als u grip wil hebben op uw organisatie is het toepassen van risicomanagement noodzakelijk. Risicomanagement: “Voordenken” in plaats van “nadenken”!

Onze softwareoplossing: De Risk Manager

INBISCO

Baanhoek 144A
3361 GM Sliedrecht

Tel.: 085 – 00 43 847
info@inbisco.nl
www.inbisco.nl

Nieuwsgierig geworden naar wat de software van inbisco voor uw bedrijf kan betekenen?

Aarzel dan niet en ervaar het zelf door een gratis, vrijblijvende demo aan te vragen!