Wij hebben de opleiding die u zoekt

BUREAU VERITAS, is een van de toonaangevende aanbieders van trainingsservices in België en Nederland en heeft in de loop der jaren een reeks trainingen ontwikkeld die worden gegeven door ervaren en competente trainers.

Bureau Veritas is een van ‘s werelds toonaangevende trainingsorganisaties op het gebied van managementsystemen en is vertegenwoordigd in 140 landen met 75.000 werknemers en 400.000 klanten. We bieden meer dan 3.500 opleidingen op het gebied van kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid in meer dan 70 landen.

Onze trainingsorganisatie is goedgekeurd voor de implementatie van CQI-IRCA-trainingen. Er zijn momenteel meer dan 1.200 CQI-IRCA-trainingen in bijna 60 landen met in totaal meer dan 10.000 deelnemers per jaar. Meer dan 70% van onze deelnemers woont onze opleidingen bij op basis van persoonlijke aanbevelingen van vrienden, collega’s of deelnemers aan onze trainingen. We zijn vertegenwoordigd in alle belangrijke ISO-instanties en lid van EFQM. Onze trainers, die ook werken als auditoren en/of consultants, ondergaan een complex kwalificatieprogramma en hebben vele jaren ervaring in het geven van trainingen. Onze trainingsportfolio omvat managementsysteemstandaarden, industriële expertise, soft skills, beveiliging, analytische wetenschappen, laboratoriumpraktijken, enz.

Dit leidt tot een verscheidenheid aan trainingen per onderwerp; voor interne auditors, bijscholing als hoofdauditors, opfristrainingen, technische workshops en kwalificatie- en certificeringsprogramma’s voor personeel.

De opleidingen bieden een compleet pakket van aanpak tot implementatie. Tegelijkertijd zijn ze zeer interactief met praktische voorbeelden, case studies, oefeningen, vragen en antwoorden en de uitwisseling van ervaringen door de trainer. Onze trainingen biedt deelnemers uit verschillende bedrijfstakken en industrieën met verschillende achtergronden de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en zo hun kennis nog verder uit te breiden.

Al onze trainingen zijn beschikbaar als een open training, maar ook als in-house training. Aanvragen voor interne training worden verwerkt volgens de vereisten van de accreditatie-instantie en afgestemd op uw behoeften.

WAAROM BUREAU VERITAS ..?

  1. Gebruik van “participatieve leertechnieken”, een wereldwijd erkende leermethode voor volwassenen en afgestemd op onze trainingsfilosofie.
  2. Leergerichte aanpak.
  3. Zeer actieve trainingen.
  4. Dynamische cursusinhoud, wordt voortdurend verbeterd en gevalideerd.
  5. Professioneel trainingsmateriaal met consistente interpretatie.
  6. Kosten-efficiënt.
  7. Mogelijkheid voor het behandelen van vragen achteraf (indien aanwezig).
  8. Erkend door de KMO Portefeuille (erkeningsnummer: DV.0110355).

Bureau Veritas

Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

Tel.: +31 (0)88 450 5554
BVCT@bureauveritas.com
benelux.bureauveritas.com/training