Nieuw

  Weet iedereen wat u doet?

  Ongetwijfeld heeft u belangrijke specialismen in huis om bedrijven verder te helpen. Maar is de wereld van organisatieontwikkeling bekend met uw expertise en uw aanbod? 

  Kwaliteit in Bedrijf brengt kennisvragers en kennisdragers bij elkaar: met expert-artikelen, nieuws en andere vakinformatie. Maar ook door lezers een relevant netwerk aan partners te bieden, die ze verder helpen met de ontwikkeling van hun organisatie. U kunt structureel (!) onder hun aandacht komen via de Organisatiegids van Kwaliteit in Bedrijf, zowel in het magazine als online.

  De kosten voor deelname bedragen slechts € 75,- per maand. Wat kunt u daarvoor verwachten?

  Uitgebreide online bedrijfspagina

  Uw uitgebreide bedrijfspagina wordt aan de hand van de informatie op uw website door de redactie samengesteld en in overleg met u afgerond. Uiteraard kunt u ook zelf de bedrijfspresentie aanleveren.

  De bedrijfspagina wordt voorzien van een pop-up venster waarin u een call-to-action op kunt nemen. Dit pop-up venster wordt ook op de door uw organisatie geplaatste artikelen getoond. Daarnaast wordt de bedrijfspagina geoptimaliseerd voor SEO.

  Publiceren én delen van uw content

  organisatiegids_illu_contentdelen

  Goede content verdient het om gedeeld te worden. Met deelname aan de Organisatiegids kunt u uw nieuws, blogs, columns, whitepapers en artikelen op de website van Kwaliteit in Bedrijf ­laten plaatsen en koppelen aan uw bedrijfspagina. Door u te verbinden aan een deskundig platform als Kwaliteit in Bedrijf bevestigt u uw reputatie als specialist.

  Daarnaast wordt uw content gedeeld via de nieuwsbrief en LinkedIn pagina van Kwaliteit in Bedrijf. Met dezelfde ­content realiseert u dus nóg meer bereik.

  Opvallende banner op de website

  Met 4.500 unieke bezoekers en 42.000 pageviews per maand, is kwaliteit-in-bedrijf.nl de meest bezochte website voor professionals in organisatieontwikkeling.

  De website van Kwaliteit in Bedrijf wordt bezocht door het publiek waar u zich ook op richt. Met deze opvallende banner bent u ook op onze website beter zichtbaar. 

  Een heel jaar lang in het magazine

  Kwaliteit in Bedrijf is het meest gelezen vakblad voor organisatieontwikkeling in Nederland en België. Met het magazine worden beïnvloeders en beslissers bereikt. Dat maakt het magazine dé plek om ook met uw organisatie zichtbaar te zijn.

  Uw bedrijf ook in de Organisatiegids?

  U kunt uw organisatie via onderstaand formulier aanmelden. Binnen twee werkdagen staat uw bedrijfspagina online! 

  Na het invullen van dit formulier neemt de redactie contact met u op om invulling te geven aan uw vermelding. De looptijd van deelname is minimaal 1 jaar. Deelname wordt na deze periode verlengd tot wederopzegging. 

  Heeft u vragen over dit aanbod?

  Neem dan contact op met Bob Boerdam, uitgever Kwaliteit in Bedrijf, via (0172) 57 87 30 of bob@alcedo-media.nl.