Weet iedereen wat u doet?

U heeft belangrijke specialismen in huis om bedrijven verder te helpen. Maar is de wereld van organisatieontwikkeling bekend met uw expertise en uw aanbod?

Kwaliteit in Bedrijf brengt kennisvragers en kennisdragers bij elkaar: met expert-artikelen, nieuws en andere vakinformatie. Maar ook door lezers een relevant netwerk aan partners te bieden, die ze verder helpen met de ontwikkeling van hun organisatie. Een groeiende groep partners, die met elkaar een steeds groter bereik creëren.

De artikelen en bijdragen in het magazine, nieuwsbrief, social media en website worden gelezen door managers, directeuren en leidinggevenden. U kunt structureel (!) onder hun aandacht komen via Kwaliteit in Bedrijf, zowel in het magazine als online. De perfecte manier om meer bereik te krijgen, ondersteund door een onafhankelijk en deskundig platform.

De kosten voor deelname bedragen slechts € 75,- per maand. Wat kunt u daarvoor verwachten?

Uitgebreide online bedrijfspagina

Uw uitgebreide bedrijfspagina wordt aan de hand van de informatie op uw website door de redactie samengesteld en in overleg met u afgerond. Uiteraard kunt u ook zelf de bedrijfspresentie aanleveren.

De bedrijfspagina wordt voorzien van een pop-up venster waarin u een call-to-action op kunt nemen. Dit pop-up venster wordt ook op de door uw organisatie geplaatste artikelen getoond. Daarnaast wordt de bedrijfspagina geoptimaliseerd voor SEO.

Publiceren én delen van uw content

organisatiegids_illu_contentdelen

Goede content verdient het om gedeeld te worden. Als partner van Kwaliteit in Bedrijf kunt u uw nieuws, blogs, columns, whitepapers en artikelen op de website laten plaatsen. Door u te verbinden aan een deskundig platform als Kwaliteit in Bedrijf bevestigt u uw reputatie als specialist.

Daarnaast wordt uw content gedeeld via de nieuwsbrief en LinkedIn pagina van Kwaliteit in Bedrijf. Met dezelfde ­content realiseert u dus nóg meer bereik.

Opvallende banner op de website

Met 4.500 unieke bezoekers en 42.000 pageviews per maand, is kwaliteit-in-bedrijf.nl de meest bezochte website voor professionals in organisatieontwikkeling.

De website van Kwaliteit in Bedrijf wordt bezocht door het publiek waar u zich ook op richt. Met deze opvallende banner bent u ook op onze website beter zichtbaar. 

Een heel jaar lang in het magazine

Kwaliteit in Bedrijf is het meest gelezen vakblad voor organisatieontwikkeling in Nederland en België. Met het magazine worden beïnvloeders en beslissers bereikt. Dat maakt het magazine dé plek om ook met uw organisatie zichtbaar te zijn.

Kennispartner worden van Kwaliteit in Bedrijf?

U kunt uw organisatie via onderstaand formulier aanmelden. Binnen twee werkdagen staat uw bedrijfspagina online! 

Na het invullen van dit formulier neemt de redactie contact met u op om invulling te geven aan uw vermelding. De looptijd van deelname is minimaal 1 jaar. Deelname wordt na deze periode verlengd tot wederopzegging. 

Heeft u vragen over dit aanbod?

Neem dan contact op met Bob Boerdam, uitgever Kwaliteit in Bedrijf, via (0172) 57 87 30 of bob@alcedo-media.nl.