Is uw organisatie voorbereid om te voldoen aan verplichtingen op het gebied van duurzaamheid? In een wereld die steeds meer gericht is op dit onderwerp, moeten bedrijven bewijzen dat ze effectieve maatregelen nemen om hun doelstellingen te halen. Voor LRQA’s nieuwste rapport werden meer dan 1.100 duurzaamheidsprofessionals ondervraagd die werkzaam zijn in middelgrote tot grote organisaties in 13 sectoren. LRQA onderzocht in hoeverre zij voorbereid zijn op het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen. 

Uit de resultaten blijkt onder andere dat:

  • Er een gebrek is aan duidelijkheid in het meten van duurzaamheid.
  • Minder dan de helft van de duurzaamheidsprofessionals geeft toe dat ze werken volgens een internationale norm, terwijl meer organisaties eisen dat leveranciers een verificatie door een derde partij laten uitvoeren (55%) dan dat ze deze eis op zichzelf toepassen (46%).

 

Naast het internationale duurzaamheidsrapport, is er ook een rapport over de Nederlandse markt. Download de rapporten nu!

Download internationaal rapport

Download Nederlands rapport

Geef een reactie

Training van LRQA. Interactie, leren en groeien.

Wij helpen bedrijven en particulieren over de hele wereld voortdurend te verbeteren met onze geplande en op maat gemaakte trainingen. LRQA biedt trainingen aan in verschillende leervormen. Zo kunt u digitaal leren en in een face-to-face klassikale omgeving. Welke training gaat u volgen?