Ben jij enthousiast en heb je ervaring met managementsystemen? Ben je nieuwsgierig en vind je het leuk om bij verschillende bedrijven in het hele land audits uit te voeren? Dan is deze inhoudelijke en uitdagende functie met veel vrijheid iets voor jou! Bij ons internationaal gerenommeerde organisatie kun je nog verder ontwikkelen en dé expert op jouw vakgebied worden. Zet je kennis en kunde in om organisaties verder helpen en solliciteer bij LRQA!


Wat ga je doen?

Als Lead Assessor (ISO 9001, ISO 3834) ga je alleen of als teamleider bij bedrijven langs om managementsystemen te verifiëren. Je onderzoekt de implementatie van managementsystemen met als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van deze systemen. Het verbreden en verdiepen van de samenwerking met onze relaties en het verdiepen van de kennis van onze Lead auditoren is daarnaast een belangrijk onderdeel van je functie.

Functie eisen:

  • Je bent een gekwalificeerde 3rd party Lead Auditor in kwaliteits- en managementsystemen.
  • Technische bachelor- of master-opleiding.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Lead Auditor.
  • Kennis van de standaarden (ISO 9001 en ISO 3834) is een pré.
  • Bereidheid om binnen Nederland te reizen en bij uitzondering naar het buitenland.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Analytisch en communicatief sterk.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende en afwisselende functie, waarbij je op bezoek gaat bij gerenommeerde bedrijven. De diversiteit aan opdrachten maakt het interessant en uitdagend om er elke keer weer op uit te gaan. LRQA is dé organisatie om je kennis verder uit te breiden en je verder te specialiseren. Uiteraard ondersteunen we je ook bij het behalen en behouden van de vereiste kwalificaties die nodig zijn om je werk succesvol uit te voeren!

Wie zijn wij?

LRQA onderscheidt zich door kennis, onafhankelijkheid en onpartijdigheid. LRQA biedt een uitgebreid pakket van professionele en onafhankelijke diensten die klanten ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van hun managementsystemen. Door de inzet, expertise en klantgerichtheid van de medewerkers garandeert LRQA dat managementsystemen efficiënter en effectiever worden.

Solliciteren?

Stuur je CV naar kristina.stipovic@lrqa.com

Geef een reactie

Training van LRQA. Interactie, leren en groeien.

Wij helpen bedrijven en particulieren over de hele wereld voortdurend te verbeteren met onze geplande en op maat gemaakte trainingen. LRQA biedt trainingen aan in verschillende leervormen. Zo kunt u digitaal leren en in een face-to-face klassikale omgeving. Welke training gaat u volgen?