Consultancy & advies

Terug naar de organisatiegids

Adburdias helpt organisaties beter te presteren. We helpen ze met de goede dingen goed doen. De goede dingen doen: wat wil je bereiken (de missie, visie, strategie tot leven brengen). De dingen goed doen: hoe bereik je dat doel handig en consistent (klantgericht en gebruik makend van kwaliteitsmanagement). Wij laten graag zien hoe dat praktisch en zo eenvoudig mogelijk kan.

Read More

Allanta maakt leren makkelijk. Met opleidingen, leertrajecten, implementaties en audits. Onze persoonlijke aanpak geeft schwung aan kwaliteit en organisatieontwikkeling in jouw werkomgeving.

Read More

Business Continuity Management gaat over het veiligstellen van de toekomst van organisaties, dus ook úw toekomst. Vandaag werken aan “resilience”, in goed Nederlands weerstandsvermogen en veerkracht van de organisatie. Optimaal voorbereid zijn op het onverwachte, verbeteren, versterken en bewustmaken van de organisatie middels het implementeren van een Business Continuity Management System. bcm+ helpt u daarbij middels training, consultancy en implementatiebegeleiding, eventueel leidend tot certificering conform ISO 22301.

Read More

Partner in certificeren! Eén partner voor alle activiteiten op het gebied van bedrijf- en persoonscertificering: dat is CertificeringsAdvies Nederland. CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren. Wij ondersteunen mensen en organisaties in hun ontwikkeling. Zo helpen wij jou met je…

Read More

Certificeren? Dan moet u voldoen aan de norm. DNV toetst u snel en goed. Maar iedereen houdt van opstekers, niet van standjes. Daarom kijken we bij certificering ook naar wat goed gaat en zelfs nog beter kan. Op die gebieden die voor uw organisatie belangrijk zijn. Aandachtspunten waarop u zélf beoordeeld wilt worden. Want verbetering zit in een klein hoekje.

Read More

Partner in Excellence De Stichting INK inspireert mensen in organisaties om continu te verbeteren en te vernieuwen. Zodat zij samen met belanghebbenden kunnen werken aan groei van waarde. Het INK ondersteunt hen met haar kennisontwikkeling, netwerk, training, praktisch toepasbare instrumenten…

Read More

Als Kader Group geloven we dat groei van een organisatie hand in hand gaat met voortdurende verbetering van processen en producten. In een wereld waarin klanttevredenheid en kwaliteitsbeheer van cruciaal belang zijn voor het succes van elk bedrijf, is kwaliteitsmanagement onmisbaar.

Read More

Al meer dan 60 jaar heeft Kepner-Tregoe duizenden bedrijven in staat gesteld miljoenen problemen op te lossen. Kepner-Tregoe biedt een unieke combinatie van training en advies, om problemen bij de wortel aan te pakken en jouw organisatorische uitdagingen blijvend te overwinnen.

Read More

Goede afspraken over producten, werkwijzen en diensten zijn belangrijk. Is veiligheid in het geding dan zijn ze zelfs van levensbelang. Denk maar eens aan veiligheid van speelgoed, brandveiligheid, duurzame energie of cyber security. Afspraken waar verschillende partijen het gezamenlijk over eens zijn, ofwel breed gedragen afspraken, maken internationale handel, innovatie, veiligheid, efficiëntie én duurzaamheid mogelijk. Bij NEN verbinden we belanghebbenden en zorgen we ervoor dat zij komen tot afspraken. Die worden vastgelegd in normen en richtlijnen. Dit doen ze in nationale en/of internationale normcommissies.

Read More